Sorry, no posts matched your criteria.

5 muzat e Valdrin Sahitit që shkëlqyen në sfilatën “Call me Zote”

“Call me zote” u titullua sfilata e fundit e dizajnerit Valdrin Sahiti. Në eventin e modës dizajneri tashmë i njohur ndërkombëtarishy prezantoi koleksionin e tij të fundit në praninë e emrave të njohur të ekranit

Sfilata ishte padiskutim një sukses i madh!

Sahiti vlerësoi si pesë muzat e tij disa nga vajzat më të bukura të ekranit si: Leonora Jakupi, Elvana Gjata, Nora Istrefi, Era Istrefi dhe Liberta Spahiu.

Shihni në vijim disa nga veshjet e personazheve të njohur:

POST A COMMENT